Låven

LÅVEN er avdelingen for barna i alderen 2-5 år. Vi er i ferd med å bygge to store grillhytter som vi skal bruke. Vi har også mulighet til å bruke gymsalen, bestemorstua og lavvoen.

På Låven er vi i år 38 barn og ti ansatte.

Aktivitetene på avdelingen tilpasses årstider og forandringer i naturen, samt spesielle temaer som er gjeldende for det aktuelle barnehageåret.

Hver dag møter vi opp ute i grillhytta (når den blir ferdig). Etter frokost deler vi oss i tre grupper og setter i gang med dagens program.

Låven har i tillegg ansvar for fjøsstell på gården hvor vi steller og forer dyra. Vi har også egen kjøkkenhage og drivhus.

De voksne som jobber i Låven barnehageåret 2017 - 18:

Pedagoger: Elin, Ewelina, Hege, Jane.

Assistenter og fagarbeider: Trine, Jola, Stian, Linn, Hanne og Anders.

Mat:

Barnehagen åpner 0715. Frokost spises av medbrakte matbokser mellom 0745 og 0815. De som kommer etter 0815 må ha spist frokost før de kommer.

Lunsj serveres ca 11.

Ettermiddagsmat/frukt ca 14.