Grønn og Blå

Grønn og Blå er storbarnsavdelingene våre, for barn i alderen 3-5 år. Grønn holder til i gymsalen og Blå har base i grillhytta.

Blå består av 19 barn og Elin pedleder, Nine barnehagelærer, Linn fagarbeider, Jola og Lucas som er assistenter.

Aktivitetene på avdelingen tilpasses årstider og forandringer i naturen, samt spesielle temaer som er gjeldende for det aktuelle barnehageåret.

Hver dag møter vi opp ute i grillhytta. Etter frokost går vi på tur eller er på tunet - alt etter hva som er på planen.

Grønn består av 19 barn og Jane pedleder, Petter barnehagelærer, Trine og Lucas som er assistenter.

Grønn og Blå har i ansvar for fjøsstell på gården hvor vi steller og forer dyra. Vi har også egen kjøkkenhage og drivhus.

Mat:

Barnehagen åpner 07.00. Frokost spises av medbrakte matbokser mellom 0730 og 0800. De som kommer etter 0745 må ha spist frokost før de kommer.

Lunsj serveres ca 11.

Ettermiddagsmat/frukt ca 14.