Våre faste arrangementer

Vi har hatt forskjellige arrangementer i barnehagen og har funnet de arrangementene som passer for vår barnehage. Det er morsomt for barna å få vise fram barnehagen sin og det er bra for samarbeidet mellom barnehagen og hjemmene å treffes under litt andre omstendigheter enn i hverdagen.

HØSTFEST – Vi lager høstfest i barnehagen for foreldre og søsken. Vi serverer grønnsaksuppe og hjemmebakte rundstykker, kaffe og kaker. Vi arrangerer denne høstfesten for å gjøre nytte av det vi har dyrket i kjøkkenhagen i løpet av sommeren og som et ledd i forståelsen av barnehagens ideologi ”fra jord til mat til jord”

LUCIA – Vi feirer Lucia i barnehagen. Skolegruppa går i luciatog til alle avdelingene den 13. desember dersom dette er en ukedag. Dette er et arrangement bare for barna. Bilder vil bli lagt ut på nettsida.

NISSEFEST – Barna er kledd ut som nisser på dagen i barnehagen. Vi driver med mange nissegreier denne dagen. Klokka tre møtes foreldre og barn i barnehagen til servering av grøt, saft, kaffe og pepperkaker. Vi synger julesanger og setter ut grøt til nissen på låven. Kanskje vi får lov til å hilse på nissen?

KARNEVAL – En dag i februar arrangerer vi karneval. Både barn og ansatte kler seg ut. Vi koser oss med god mat, leker og har det gøy.

VINTERAKTIVITETSDAG – Arrangeres på Holmen for familiene. Aktiviteter etter vær og føre. Dette er et arrangement som foregår på helg. Arrangør er samarbeidsutvalget.

PÅSKEFROKOST – en dag den siste uka før påske lager vi frokost til barn, foreldre og ansatte.

17. MAI TRENING – vi øver oss på å gå i 17. mai tog. Stange skoles musikkorps spiller. Vi går i tog, har med flagg, synger og roper hurra. Etter toget er det servering av saft, kaffe og kaker. Barn, foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler, venner og kjente er velkomne til å delta.

SOS - KAFE – vi selger middag, kaffe og kaker til inntekt for fadderbarnet vårt sin utdannelse. Foreldre og søsken med flere er velkomne.

Dette foregår i BARNEHAGEUKA, som er en felles uke i månedsskifte mai/juni der alle barnehagene i Stange har felles arrangementer.

SOMMERFEST – vi arrangerer sommerfest i barnehagen for barn, foreldre, søsken og ansatte. Denne festen blir arrangert på kveldstid. Vi har litt underholdning fra gruppene, spiser god mat og vi selger lodd til inntekt for fadderbarnet vårt.

SOMMERTUR – I juni drar vi på sommertur. Turene blir planlagt fra år til år ut i fra hva slags tema vi jobber med.

SKOLEGRUPPEOVERNATTING – Skolegruppa avslutter barnehagekarrieren med å overnatte et eller annet sted i telt. Vi har spennende aktiviteter, pølsegrilling, skattejakt og bålkos. Barna får servert frokost dagen etterpå, også drar vi til barnehagen igjen utpå dagen.