17.maiprogram 2018 for Stange sentrum

17. mai er det barnehagetog i Stanges hovedtog. Oppstilling 12.20 på Tingvold-torget. Vi skal gå rett bak Stangebygdenes Musikkforening. Se etter fana vår:)

Som dere ser så starter arrangementet med bekransning av bautaen på Sole 11.30. Oppstilling i barnetog starter 12.20. I år er det vår tur til å gå rett bak Stangebygdenes Musikkforening.

Alle er selvfølgelig varmt velkomne til å være med i toget selv om de sogner til en annen skole. Kristiane og jeg går foran og organiserer fanebæring, skolegruppa står først i køen for å bære fana. Husk at alle må passe på egne barn slik at de helst ikke går foran fanebærerne. Det er nemlig veldig stas å ha blitt så stor at man kan bære fana.

SU bidrar med leketraktorene våre på skolen slik at de minste har noe å leke med etter toget. Denne oppgaven går på omgang mellom barnehagene.

Kom til Stange og bli med på en kjempefin feiring av nasjonaldagen og ungene:)!

Hipp hipp hurra:)!!