Nyheter

 • Bursdag og åpning av grillhytta

  Mandag 20. november inviterer vi til 16 års bursdag og åpning av grillhytta. Ordfører Nils Røhne er invitert for å klippe snora og vi håper han har anledning til å besøke oss denne dagen. Vi håper det kommer mange som har lyst til å se hvordan vi har det her i barnehagen. Hjertelig velkommen:).

  11.11.2017 11:57
 • Forut-aksjonen 2017

  Vi er med i Foruts barneaksjon, og i år har vi fått bli kjent med Sivatas fra Sri Lanka. Barna har fått møte Sivatas på samlinger, de har "tatt fly" til Sri Lanka, sett på bilder, hørt musikk av Gaute Ormåsen, og funnet både Norge og Sri Lanka på globusen til Hege. På årets høstfest fikk vi inn kr 5170,- som vi har overført til Forut. Flott opplegg og veldig hyggelige høstfester i Førå'n og oppe i Kvila for storbarnsavdelingen.

  10.10.2017 16:18
 • Bygging av ny grillhytte i august

  Byggetillatelsen er i boks og grillhytta er bestilt:). Det har vært litt spennende å vente på, men nå er alle tillatelser klare, og det blir bygging i august. Håper vi kan få hjelp til noen dugnadskvelder for å få laget fundamentet og snekre sammen hytta. Vi er kjempespente på hvordan dette blir, og gleder oss veldig til den er ferdig!

  12.07.2017 13:21
 • Temamøte om kosthold og ernæring

  Onsdag 15.2 inviterte vi til temakveld for foreldre med ernæringsfysiolog Laila Dufseth. Hun har lang erfaring innen sitt fagfelt, og er spesielt opptatt av næringsrik og sunn mat for barn.

  22.02.2017 17:38
 • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Visjon og verdier

Visjonen vår er: ”Vi gir tankene vinger og føttene røtter!” Våre verdier er humor og glede, varme, vekst og stillasbygger. Ambisjon: Kausvol gardsbarnehage skal være en av Norges beste gardsbarnehager med klar profil og fornøyde barn, foreldre og ansatte.