• Byggeprosjekt Nye Kausvol

Byggeprosjektet går stort sett etter planen. Vi jobber mot ferdigstillelse rett før jul, og innflytting rett etter jul. Det er et svært spennende prosjekt med store utfordringer bygningsmessig for å få det til så bra som mulig.

30.06.2019 13.18
  • Vår beste dag

Av og til har vi opplevelser som virker skjellsettende, som setter spor, som utvikler oss. Jeg hadde en slik opplevelse en junimorgen. Solen varmet allerede klokka ni, noe den ikke har gjort for ofte denne våren.

30.06.2019 13.03
  • Glimt fra opplevelser med dyrene våren 2019

En herlig vår i barnehagen er snart over, og vi går mot sommerferie. Vi har hatt mange fine opplevelser med dyra, og også noen triste. Det er sånn livet er, av og til mister vi noen dyr og så kommer det nye til. Stell, kos og læring sammen med dyra er en viktig del av barnehagen.

30.06.2019 12.43
  • Ledige plasser i barnehagen

Barnehageplass over nyttår: Vi har noen få ledige plasser i barnehagen fra februar. Ta kontakt med Ragnhild på telefon 99253640 eller søk direkte på Stange kommunes nettløsning for barnehagesøknad.

23.06.2019 13.20
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Visjon og verdier

Visjonen vår er: ”Vi gir tankene vinger og føttene røtter!” Våre verdier er humor og glede, varme, vekst og stillasbygger. Ambisjon: Kausvol gardsbarnehage skal være en av Norges beste gardsbarnehager med klar profil og fornøyde barn, foreldre og ansatte.